TKO SMO I ŠTO RADIMO?

Structura d.o.o je tvrtka osnovana 11.9.2006. sa sjedištem u Sivici, Mirogojska 3, 40317 Podturen u Međimurskoj županiji. Na toj adresi se sada nalazi mala proizvodna hala koja se koristi za proizvodnju metalnih konstrukcija potrebnih za ugradnju montažnih elemenata i ostalih pripremnih radova, a uredi tvrtke se nalaze u Čakovcu, Športska 2. U osnovnu djelatnost tvrtke ulaze skoro sve djelatnosti iz područja završnih radova u graditeljstvu, kao što su fasaderski, keramičarski, soboslikarsko-ličilački radovi te montaža suhe gradnje, a posebno izdvajamo nabavu, dopremu, ugradnju, demontažu i održavanje standardnih polikarbonatnih ploča, svjetlosno-ugradbenih elemenata iz polikarbonata kao i ugradnju i održavanje krovnih kupola i traka.
Našu kvalitetu potvrđuje suradnja s najvećim proizvođačima ugradbenih materijala (linkovi s desne strane stranice) u našoj djelatnosti kao što su Politec i Macrolux iz Švicarske, Akripol iz Slovenije, Polimers Group iz Beograda, PoliPiu-Plast iz Italije. Poduzeće od svog osnivanja 2006. godine ima viziju svog rasta i napretka te nam je cilj dokazati se na stranom i domaćem tržištu svojom kvalitetom. Svojim znanjem i iskustvom težimo zadovoljstvu kupaca. Dugogodišnjim radom, a istovremeno i praćenjem potreba tržišta, naša je tvrtka došla do saznanja o potrebnom proširenju asortimana svoje ponude, a to bi rezultiralo našom pojačanom potrebom za modernijom opremom, zapošljavanjem nove radne snage i modernizaciju radnog dijela proizvodnje.

fotografija0051 fotografija0051

Kvaliteta, fleksibilnost i referentnost izgradnje su glavni kriteriji za dobivanje novih poslova u Hrvatskoj kao i u inozemstvu. Mišljenja smo da područje Međimurske županije na kojem se mi nalazimo, zbog blizine triju članica Europske Unije: Slovenije, Mađarske i Austrije, može biti interesantno potencijalnim stranim klijentima i kupcima. Svojom kvalitetom i nižom tržišnom cijenom i cijenom rada mogli bi konkurirati tvrtkama na području tih država. Naša je primarna djelatnost ugradnja polikarbonatnih ploča te sve ostale djelatnosti vezane uz nju.
Na ovim ćete stranicama naći tipske nadstrešnice, svjetlosne krovne kupole, prekrivala za bazene, a sve izrađeno od polikarbonatnih ploča. Možete pročitati osnovne informacije o polikarbonatnim pločama, njihovoj namjeni i sve tehničke podatke koji bi vas mogli zanimati. Projektnim biroima i projektantima nudimo opsežnu tehničku dokumentaciju, a po potrebi i konzultacije te prezentacije primjene polikarbonatnih ploča u graditeljstvu.